GravityX

Har du det, der skal til for at blive astronaut? Gymnastikhøjskolen i Ollerup starter en ny højskolelinje, der hedder GravityX. Højskolelinjen, GravityX, sætter fokus på, hvordan det er at være astronaut, og hvad der skal til for at blive det. 

Højskolelinjen, GravityX, er oprettet i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet (DTU Space) med de formål, at det skal klargøre dig på optagelsesprøven til det europæiske astronautkorps, men også give et indblik i, hvordan det er at være astronaut i rummet. GravityX vil have opstart i forårssemesteret 2019.

GravityX vil have sit helt eget skema, der sætter fokus på fysisk- og mentaltræning, samarbejdsøvelser og rumteori, der vil give dig en dybere indsigt i livet som astronaut. GravityX er en blanding af teori og praktisk undervisning, hvor gymnastikhøjskolens nye sportsarena vil rumme faciliteter, der gør det muligt at opnå vægtløs tilstand. Ydermere vil GravityX være i tæt samarbejde med DTU Space, der vil give dig individuel feedback om dit potentiale som astronaut i løbet af semesteret.

 

 

 

I løbet af semesteret vil du bl.a. få mulighed for at opnå vægtløs tilstand i vores nye sportsarena, afprøve dine færdigheder som rumpilot gennem virtual reality samt simulering af rummissioner gennem dykkerbrønde på DTU Space og oplæg fra førende rumforskere på DTU Space, der har været med til over 100 internationale rummissioner.  

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig præsentationen af højskolelinjen, GravityX, d. 3. september 2018, hvor du kan få meget mere at vide om den nye højskolelinje på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Du finder tilmeldingslink lige HER.