Upgrade

Et godt afsæt til politiets optagelsesprøve. Forfølg drømmen om at blive politibetjent eller politikadet

Hvorfor valgte du Ollerup UpGrade?

"Jeg valgte Ollerup, da jeg altid har haft en drøm om at blive Politibetjent. Indledningsvis var jeg skeptisk, da jeg kun havde hørt om Ollerup i forbindelse med gymnastik - og jeg har aldrig gået til gymnastik!"

"Jeg frygtede særligt den almene test i politiets fysiske prøve, da jeg var enormt usmidig, ikke havde nogen koordinationsevner og mildest talt ikke kunne sætte et komma. Jeg talte med en underviser på Ollerup, som kunne forsikre mig om, at jeg efter et semester på Ollerup ville være klar til at søge ind til politiet - vel at mærke, hvis jeg gik ind til det med den rette indstilling. Det var nok for mig, og to dage senere var jeg indskrevet på forårssemesteret 2017. Nu er jeg elev på Politiskolen."

Steffen, elev på UpGrade foråret 2017

Hvilken undervisning forberedte dig bedst til optagelsesprøven?

"Helt klart danskundervisningen. Ved hver lektion blev jeg fyldt med ny brugbar viden, som jeg overhovedet ikke anede var et krav i forbindelse med optagelsesprøven. Hele danskforløbet var meget intenst, og der blev taget hånd om alle tvivlsspørgsmål og frustrationer. Jeg har også allerede på Politiskolen oplevet det som en stor fordel, at have arbejdet så meget med retskrivning. Det ligger frisk i min erindring nu, og jeg skal ikke til at lære det på ny. Så danskundervisningen har ikke kun hjulpet mig med optagelsesprøven, men også i mit nuværende studieforløb ved politiet."

Marie, elev på UpGrade foråret 2017