banner-01.jpg

Ny elev

"Hvad er Ollerup?"...

Et rigtigt godt spørgsmål og kan umuligt beskrives med få ord!

Vi har forsøgt at gøre det lidt mere spiseligt, for at netop du kan få et lille indblik i Ollerups verden...

Orange-pil-til-hojre.png

VIDEO

Ollerup har tid til dig...

MEN du skal selv afgøre, hvad du gerne vil lære eller blive endnu bedre til. Ollerup tilbyder forskellige sportslige linjer – og du bestemmer, hvilken linje du vil specialisere dig i. Fælles for linjerne er, at du får trænet din fysik og teknik fra bunden – og ALLE kan være med!
Der stilles ingen krav til din erfaring som gymnast eller sportsudøver.

Der er 3 forskellige typer ophold på Ollerup:

  1. Ollerup Efterår
  2. Ollerup Forår
  3. Ollerup hele året.
På alle ophold findes flere fag og linjer. Læs mere om vores linjefag.


1) Ollerup Efterår er for dig, der kan lide socialt samvær i mindre fællesskaber, teknisk fordybelse, studieture med flere muligheder og et mere internationalt studiemiljø. Om efteråret er skemaet opbygget så du har flere valgmuligheder i form af fokusfag. Det giver dig mulighed for at prøve mange andre fag udover dit linjefag. Se efterårets skema. Et efterårs ophold varer typisk 4½ måned fra august til december.

2) Ollerup Forår er for dig, der kan lide det store fællesskab, skitur til Norge og arrangementer som OD-Dag samt store øjeblikke som opvisninger og konkurrencer. I foråret har vi en anden skemastruktur end efteråret - se eksempel på skema. Et forårsophold varer typisk 5½ måned fra januar til juni.

3) Ollerup hele året er for dig, der tænder på det hele og ikke vil gå glip af noget – her får du det hele med! Hele året på Ollerup varer typisk 10 måneder.

Hvad kan jeg bruge et ophold til?

Der er masser af muligheder efter Ollerup.

  • Mellemlange uddannelser, f.eks. lærer, fysioterapeut, sygeplejerske
  • Lange uddannelser, f.eks. Idræt & Sundhed
  • Udlandsophold som træner/instruktør*
  • Underviser på en efterskole
  • Politiskolen
  • Hubster**

Når du tager på højskole er der større sandsynlighed for, at du gennemfører en uddannelse jf. »Analyse af højskolernes effekt på uddannelse«, Lange Analyser, 2013.

* Ollerup har gode samarbejdspartnere i hele verden, bla.: New Zealand, Australien, Japan, USA, Canada, Island og Norge.
**Hubster er Ollerups projektleder-linje. Læs mere om Hubster-linjen.

KP6A1194.jpg