Fitness & Sundhed

Med Fitness og Sundhed på Ollerup, har du bl.a. mulighed for at opnå certifikat som personlig træner, samtidig med at du forbedrer din egen fysiske form, i et intensivt og inspirerende træningsmiljø.

I august 2016 lancerede Gymnastikhøjskolen i Ollerup en ny linje – den hedder Fitness & Sundhed.
Indledningsvis arbejder vi i dybden med træningsrelateret anatomi og fysiologi, samt undervisningsteori, efterfulgt af et forløb der vil kunne give certifikat som Fitnessinstruktør og/eller Personlig Træner.

Formålet med forløbet er at dygtiggøre dig til at kunne varetage nutidens træningsrelaterede behov. Det kan f.eks. være at blive stærkere, slankere, sundere, at skabe variation i træningen eller forbedre og finde den helt rette fysiske træning, for både seriøse atleter og almindelige motionister. Disse elementer vil blive uddybet i teorilokalet, såvel som i vores lækre fitnesslokaler, der giver alle muligheder for både konditions- og styrketræning, samt funktionel træning.

Din dygtiggørelse er bl.a. betinget af nysgerrighed, fokus, ambitioner og din egen indsats. Indholdet på linjen giver dig mulighed for at opnå en række certifikater, hvor du belønnes med internationale (EHFA) certifikater, som Fitnessinstruktør, Holdinstruktør og Personlig Træner (Ollerup ansøger lige nu om EHFA-certificering). Opnåelse af certificeringerne, er betinget af tilfredsstillende resultat ved en række teoretiske og praktiske prøver.

Du påtænker måske at læse idræt på universitet, blive idrætslærer i folkeskolen eller på gymnasiet, studere medicin eller fysioterapi, eller måske leve af at være personlig træner. På Ollerup er der højt til loftet, og linjen vil give dig en grundig forberedelse til mange forskellige studieretninger og fremtidige muligheder. Undervejs stifter vi bekendtskab med mange forskellige retninger og tilgange til fitness, træning og sundhed, så vi kan opnå det bredest mulige fundament for vores fremtidige virke indenfor fitness og sundhed - uanset retning.

Nøgleord:

  • Træningsrelateret anatomi og fysiologi
  • Vægttræningsteori- og praksis
  • Konditionstræningsteori- og praksis
  • Træningsadaptationer
  • Kost og ernæringslære
  • Personlig dygtiggørelse
  • Pædagogik og didaktik
  • Motivation

Ansvarlig for Fitnesslinjen er Stephen Rasmussen.

TILMELD DIG HER