OllerupRytme

Som rytmegymnast på Ollerup...

Endelig kan vi løfte sløret for den nye rytmelinje på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Skolens tre rytmelærere (Kirstine, Trine og Signe) har brugt hele efteråret på at udvikle et helt nyt koncept for rytmisk gymnastik på Ollerup.

Som elev på den nye rytmelinje vil du både opleve et stort fællesskab i en gruppe, men samtidig nyde godt af mindre grupper, hvor der er tid til at nørde detaljer. Du vil blive undervist af alle tre lærere, der hver især vil hjælpe dig til at se bevægelse i nye perspektiver.

Semesteret vil være bygget op af seks forløb, der vil berøre forskellige tematikker inden for rytmisk gymnastik. Indenfor hvert tema har du mulighed for at vælge mellem to forskellige retninger. På den måde får alle der vælger rytmisk gymnastik et stærkt fundament at stå på, samtidig med at du selv har mulighed for at vælge hvilket fokus du vil udforske.

De seks forskellige forløb vil berøre “Den funktionelle krop”, “Den tekniske krop”, “Den udtryksfulde krop”, “Den musikalske krop”, “Den lærende krop” og “Den udforskende krop”.

På Gymnastikhøjskolen i Ollerup søger vi hele tiden at udvikle og kvalificere rytmisk gymnastik, og derigennem finde nye måde at gribe gymnastikken an på. Vi synes slet ikke at rytmisk gymnastik er “færdig” - tværtimod ser vi masser af potentiale for udvikling, og vi glæder os til at I kommer herned og går på opdagelse med os.