banner-01.jpg

Tumbling X

Springtræning med åbne rammer

Vi stræber mod den individuelle og gymnastiske udvikling, gennem en målrettet træning der er tilpasset dine personlige mål og ambitioner som gymnast og/eller som instruktør. Så har du en Eliteholds, Rep. holds eller Verdensholds udtagelse rundt om hjørnet, eller vil du blot fokusere på dig selv og din egen udvikling, så er linjen noget for dig!

Som gymnast på linjen vil du træne inden for alle de gymnastiske discipliner ift. rytme, trampet og banespring samt enkelte workshops i forskellige dansestilarter.

Linjen indebærer nødvendigt ikke deltagelse i konkurrencer, hvilket giver dig en enestående mulighed for gymnastisk og personlig udvikling. Der vil dog være mulighed for at stille op i to individuelle konkurrencer; Roskilde GymBattle i november og Silkeborg SpringCup i december.

Nøgleord:

  • Personlige målsætninger
  • Gymnastisk udvikling
  • Mulighed for individuel konkurrence
  • Fysisk træning
  • Alsidig træning

Lederuddannelse:
Læring, udvikling og perspektivering er bærende elementer for vores træner – og lederuddannelse, hvor teori og praksis kobles ift. personlig udvikling som gymnast og/ eller som træner. Læs mere om vores Lederuddannelse HER

Underviser på Tumbling X linjen er Niels Henrik Nielsen