Praktisk info

En international højskole

Vores linjeopdelte højskolekursus har også en international linje (International Academy – INTAC). Her foregår undervisningen på engelsk, og eleverne kommer fra forskellige lande.

Du oplever, at beskeder, information og undervisningssproget delvist er på engelsk, og at du kan komme til at bo med en international studerende. Det internationale aspekt kan have mange fordele for dig, da du bliver bedre til engelsk, bliver klogere på fremmede kulturer og får venskaber på tvær af grænser.

Du skal som ny elev vælge, hvilken linje du ønsker - her har du valget mellem Springgymnastik, Rytmisk Gymnastik, Dans, Parkour, Politi, Fitness & Sundhed og Hubster (kun efterår). Vælger du Springgymnastik i et efterårssemester eller forårssemester skal du yderligere vælge specialisering i: Tumbling X, TeamGym eller PowerTumbling. Vælger du Rytmisk Gymnastik i et forårssemester, skal du yderligere vælge specialisering i Moderne Gymnastik, Udtryk & Bevægelse eller Æstetisk/Grand Prix.

Skal du have det hele med, varer dit højskoleophold 43 uger. Det er normalt fordelt med 19 uger i efteråret og 24 uger i foråret. Det er muligt at skifte linje og specialisering ved årsskiftet, således at du f.eks. har Dans i efteråret og TeamGym i foråret.

Det linjeopdelte højskolekursus kan inddeles i tre hovedområder: Linjen med udgangspunkt i dig, og det hold du er på, som udøver. Lederuddannelse med udgangspunkt i dig, og det hold du er på, som instruktør og leder, og de fælles almene højskolefag med udgangspunkt i det fællesskabssamlende og fællesskabsudviklende.